En navigatør og en rormann søkes

Vi trenger 2 faste mannskap til. Har du eller kjenner du noen som har erfaring som rormann eller navigatør ? Vi trenger 2 faste mannskaper til, og fortrinnsvis ville det vært fint å fått ombord en person med erfaring som navigatør og en med rormann erfaring, helst fra store båter og ratt(ikke rorkultt). Begge rollene er viktige og ikke minst vanskelige, og de vil delvis avlaste eksisterende og delvis ha andre roller.. Er du interessert i å være med i en båt med ambisiøst og seriøst mannskap, legg igjen en kommentar på bloggen, så tar vi kontakt.

3 kommentarer om “En navigatør og en rormann søkes

  1. Tomas

    Hallois, snakket med Jan Andreas, ser ut til at jeg er ledig neste sesong for Betty Boop, hvis det er plass vel å merke.

  2. Morten

    Bra Tomas ! Tomas trenger ingen videre testing for å bli tatt opp som fast mannskap på Betty Boop. Strålende innsats på Ulabrand og et par gode onsdagsregattaer kvalifiserer han inn i det gode selskap. Det betyr at vi nå mangler èn til blant de faste. Helst ville jeg sett at vi fikk tak i en med utvidet erfaring fra ror posisjon, helst med ratt og ikke kult.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s