Onsdag

Etter en hard men meget lærerrik treningsøkt igår er det stadig flere ting av de svært mange tingene man alltid må huske på som sitter litt bedre. Og når ting sitter litt bedre blir det mindre roping, høyere boat speed, og enda morsommere å seile. Dette går rette veien.

Vinden gav seg dessverre allerede ved 20-tiden, men det var en gøyal kveld. Og jommen fikk vi fisket opp vinsjehåndtaket også. Jeg innser at jeg har mye å lære av min navnebror Høiby hva gjelder å holde på ting. Det være seg vinsjehåndtak. Eller ølflasker.  🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s