3 plass i ORC NM liten klasse

15,3 knop i toppfart og lensestrekker i plan i 25 – 30 knops vind på søndag !!

Mye vind og vanskelige forhold i ORC NM. Vi seilte konservativt med ett rev og genoa 4 under helgens ORC NM. Vi satte økonomi og sikkerhet i fokus for å sikre best mulig opplæring og erfaring under slike vindforhold. Iingenting gikk i stykker, ingen ble redde og kun Jan Andreas fikk litt juling i en jibb. Resultatet ble en 3 plass i liten klasse, GPH over 600.  ORC NM talte totalt 23 båter i stor og liten klasse og ca 280 seilere. Her stilte de beste storbåtseilerne i landet og med en 13 plass totalt sammenlagt i begge klasser etter 5 meget vindfulle seilaser må vi si oss utrolig fornøyde med. Under disse vindforholdene med tildels kraftig sjø ble vår 35 match kanskje litt i minste laget. Mange andre lag fikk ødelagt dyrt utstyr på grunn av litt vel offensiv seiling.  Uten sponsorer i 100.000 kronersklassen må vi amatørene heller velge det sikre fremfor det usikre. Selv om det koster oss noen plasseringer her og der. Men vi opparbeider oss masse rutine og utvider horisonten våres slik at neste gang kan vi flytte listen ett hakk høyere uten at det går galt.

se resultatlisten her:http://seilmagasinet.no/regattasystem/regatta/meny/1090/KomplettresultatlisteNMORCi2012.pdf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s