Champion sammenlagt i Bundefjorden 2012 !

Etter en knallsesong har vi endelig klatret helt til topps i Norges hardeste onsdagsregatta miljø. En 2 plass etter Andante X332 i vårserien og en 2 plass etter Brodinas Vrolijk 37 i høstserien er fantastiske resultater. Enda mer gledelig blir det når vi slår sammen hele 2012 sesongen og regner på totalen. Da ligger Norges fremste seilere bak oss i Betty Boop. Båter som Andante, Eureka, Brodinas, Alcapone, Farracuda, Runabout og Zikk Zakk er vi utrolig stolte av å legge under oss på listen.  Ikke mange, inkludert oss selv hadde trodd at vi skulle utvikle oss så fantastisk som vi har gjort denne sesongen.

totalt i bundefjorden 2012

Det er åpenbart at vår langsiktige strategi, med å oppsøke vanskelige felt og skarp konkurranse har gitt uttelling. Samtidig har vi vært ydmyke i forhold til egne prestasjoner og ferdigheter. Alle ombord har utviklet seg enormt denne sesongen. Det er nå slutt på`»eneveldet» fra roret og hver posisjon tar fullt ansvar for eget område. Fokuset har endret seg fra å delta for å ha det gøy, til å skape moro når vi deltar. Det er en vesens forskjell, vi oppsøker miljøer og situasjoner som gjør det gøy å seile.  Utfordringene har stått i kø denne sesongen, og med noen smarte trekk som å bryte seilaser eller seile ekstremt konservativt i hard vind tror jeg vi vil få kraftig betalt for på sikt.

Det er det dette handler om. Investere tid, penger og opplæring i mannskapsutvikling som gir betalt over tid.

Alle ombord har også blitt ettertraktede objekter som mannskap, og flere har denne sesongen seilt også med andre båter i andre sammenhenger. Dette er meget hyggelig og lærerikt for den enkelte. Også for meg som skipper må jeg si at jeg føler en viss stolthet når dere klatrer ombord i andre båter og utfører oppgavene med den største selvfølgelighet.

Tusen takk til:

Bjørn – luke

Eira – mast/fordekk

Leif – fordekk

Greg – Main

Jarle Bjørn – spinnaker

Andreas – genoa

Mvh

Morten – skipper/ror

4 kommentarer om “Champion sammenlagt i Bundefjorden 2012 !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s