Når går isen ?

Det verker i kroppen etter å fjerne presenningen og bære ombord seil og utstyr. Vanligvis gjøres dette i påsken og den første turen ut for å sette seil gjøres som oftest også i påsken. Vi planlegger treningsstart allerede første onsdag etter påske, som er onsdag 3 april. Men akkurat nå ser dette ganske mørkt ut. Det er kraftig med kuldegrader ute, såvel på dagen som om natten.  Men våren kommer, og forhåpentligvis om ikke altfor lenge. Det som er helt sikkert er at vi gleder oss til igjen å seile fast hver onsdag hele sommeren + de største regattaene på vår og høst.  Vi er helt sikre på at våre venner i Eureka, Brodinas, Andante, Ille Moro, Alcapone og alle andre vil være på tå hev for å vise oss hvordan dette egentlig skal gjøres. Men i år skal vel vi kanskje være såpass ærlige med oss selv, at vi skal innrømme at vi har flyttet amibisjonsnivået mange hakk oppover.  Men respekten og beundringen vi har ovenfor ovennevnte har ikke blitt mindre av den grunn. Tvert i mot, vi vet hva som ligger bak våre konkurrenters eminente seilresultater. Og i enhver situasjon eller regatta vi kan ta opp kampen med disse er vi stolte over, med god grunn. For disse er av de beste !

Terminlisten for Betty Boop ser slik ut:

seilingsplan 2013 uten NORC

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s