3 kommentarer om “Mannskap med HPX

  1. Sven-Olav

    Jeg har fått beskjed om at min sendes idag iallefall etter litt forsinkelser fra min bestilling forrige uke. Skal ta 2-4 dager, så kanskje blir det Høiby i gult fra topp til tå under Uteligger’n 🙂

  2. Sven-Olav

    Det er jo intet mindre enn grisebillig…

    Alternativt kan man jo ta turen til London i januar under London Boat Show (8. – 17.01). Da sparer man både 25% norsk moms og 10,2% toll (ja, det er dessverre toll på klær ved innførsel…) Og pengene man sparer kan man jo bruke på en øl eller tre, og det er jo sjelden dumt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s