Sesongavslutning i Bundefjorden

Ingen høydare å bli nr 10 i sesongens siste regatta i Bundefjorden. Men vi vet hvorfor vi legger igjen verdifulle minutter. Litt på feil valg av seil og litt på ikke god nok boathandling. En genoa 3 ville gjort susen på avdrift. Selv om mange seilte med full 1`er, må vi huske av vi er 35 fot og ikke 42. Og normalt er det i heisingen av spinnaker feilene oppstår, men denne gangen greide vi altså å gjøre det i bergingen. I tillegg må vi nok bli bedre på å holde rhumb line . En rask titt på PCen og sporet i etterkant viser 3 tydelige minutter. Rhumb line må ikke forveksles med Lay line, hvor vi også har mye å hente.
Derimot var sesongavslutningens fest mye bedre, uten at vi skal gå for mye i detalj på akkurat den.
Hver onsdag faller det en eller annen god kommentar ombord, og denne onsdagen var det Roy Morten som vant med: Kan noen ta fra limet den rollen i dag eller ? Og selvsagt kom kommentaren på tykkeste Sarpsborg dialekt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s