Nye vester

Vest og sikkerhetsline er personlig utstyr og for egen sikkerhets skyld må man «overhale» eller sjekke vesten hvert år. Dette er også sikkerhetsbestemmelser i forbindelse med regattaer. En vest er ikke dyrt den dagen man har bruk for den. Lys, utløsermekanismer, gasspatroner og slitasje eller hull i flyteelementet må sjekkes. Vesten skal blåses opp manuellt og ligge med trykk i minst 24 timer uten at lufttrykket minskes. Dette er alle ansvarlige for å sjekke selv på egen vest. Det skal også skrives båtnavn og nummer på vesten. (kan skrives på en vannfast tape) For de som ikke allerede har en skikkelig vest anbefales denne fra spinlock. Den er ny av året og har hydrostat utløser. Det vil si at den ikke vil løse ut som følge av sjøsprøyt eller regnvær. Det er vanntrykk som løser den ut. Stor fordel ved kraftig regnvær og arbeid på dekk i grov sjø. Har selv opplevd at min egen samt flere av mannskapets vester har blåst seg opp uønsket.

http://www.sailtuv.no/spinlock_deckvest_hammar/P_309

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s