Årets Færderseilas.

Det ble lite vind i starten, og nedover fjorden mot Slemmestad og videre gjennom Drøbaksundet var det ekstremt lite vind. Her har vi kanskje mest å hente. På Filtedt var vi nr 15, hele 2 timer og 41 minutter bak Bashforden Virginia.  Og vi var 50 minutter bak Promineo Racing, som tilslutt havnet som nr 3. Det var denne plassen vi kanskje hadde klart å fighte mot, hvis vi ikke hadde måttet bryte på grunn av at riggbolten på undervantet løsnet i det vi slo rundt staken på Færder kl 07.29 Da hadde vi hentet inn hele 27 minutter på Virginia og 41 minutter på Promineo Racing som ble nr 3.  De siste 9 minuttene hadde vi i hvertfall hatt mulighet til å hente inn på vårt favorittføre, som er slør i mye vind, hvor båten går i plan. Årets Færderseilas viser at vi må bli bedre i lite vind, men også at vi faktisk er raskest i hele klassen vår på utseilt tid i mye vind. Dette til tross for at de fleste båtene i vår klasse hadde høyere lys tall. Det gikk bra med riggen, og vi fant riggbolten liggende på dekk og fikk denne montert igjen på vei inn mot Horten etter at vi hadde brutt.  Vi har også foretatt en grundig sjekk av hele riggen, og alt er i orden. Ny terminal er for sikkerhets skyld montert.

En kommentar om “Årets Færderseilas.

  1. Tom

    Fulgte mellomtider på nett og så at båten lå veldig bra ann ved vending Færder. Båt og mannskap har fortsatt samme egenskap som alltid, best i vind!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s