Overrasker oss selv i Bundefjorden

Vi overrasker oss selv med god boathandling og bra seiling i Bundefjorden. I går smalt vi til med en meget sterk 6 plass. Det var mange tette «fighter» med andre båter, og med styrtregn og litt mer vind enn vanlig, fikk våre nye faste mannskapsmedlemmer en smakebit på hva som kan ventes når vi skal ut i sjøen i forbindelse med Skagen Race.   Selv med en syk fordekker (Jan Andreas) fikk vi bra flyt ombord også i unnavind. Med en bane o-3-0-3-0-lykt- mål var det masse opp og ned med forseil og spinnaker om hverandre. Men det gikk glimrende takket være begynnelsen på et veltrimmet mannskap med faste dedikerte oppgaver.  I mål kom vi som sagt inn som nr 6, med våre gode venner Runabout (X-34) 9 sekunder foran oss og Piteraq(Dufour 34) 6 sekunder bak oss. Og med 2 minutter og 10 sekunder opp til pallen, vet jeg at med mer fokus, mer trening og et skrog uten groe er vi på pallen før vi aner det.

Resultater :http://idrett.speaker.no/Downloads/62872/docs/110518_Klassevis.html

Dette ser bra ut !!!

En kommentar om “Overrasker oss selv i Bundefjorden

  1. Andreas

    Høres veldig bra ut! Synd jeg ikke fikk vært med – kommer sterkere tilbake neste onsdag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s