Superlett spinnaker fungerer

Den superlette fungerte glimrende. Men vi måtte allikevel ta til takke med 10 plass i bundefjorden onsdag 7 juni. Vi er ikke gode nok på bingoføre, og vi trenger alle en vekker i at det ofte er mest å gjøre ombord når vinden blir svak. Kontrastene fra SkagenRace var enorme, med utsatt start på grunn av vindstille og en start som heller ikke hadde mer vind. Banen ble avblæst ved første merke, og vi så vel aldri mer enn 1,3 kts vind.

Men nå er vi klare for pølsebane neste onsdag og færdern neste fredag !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s