Start på høstsesongen

Meget snart braker det løs igjen i Bundefjorden. Onsdag 10 august er vi i gang igjen. Båten har i dag vært på land for en undervannssjekk. Det var ikke akkurat slik jeg hadde håpet, med masse hvite småskjell stort sett under hele båten. men slik var det forsåvidt etter ferien i fjor også. Fikk vite av Jarle hos Extreme at de tar opp båten ca 5 ganger pr sesong og våtsliper under med 800 papir. Jeg gjorde det derfor i dag og resultatet viste seg på knopmåleren umiddelbart. Ca 0,1 knop fortere på 3000 o/min enn ved kun å spyle.  Og jeg var ikke nøye med slipejobben engang. Det blir derfor en dugnad for de som kan fredag 26 august kl 15.00. Vi skal da ta båten på land og våtslipe hele skroget undervannlinjen for optimal fart i de 2 siste store regattaene denne høsten.  Etter dugnaden seiler vi til Soon for å delta i Hollenderen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s