Årets tøffeste startfelt ?

Dill X 119, Jokerman X-50, NN x-46, More Chaos Swan 56, Al Capone GP 42, Braveheart IMX 38, Non Stop Elan 37, Pangea SunFast 43, Pakalolo Mumm 36, Carconcave ILC 40.

Med nest laveste LYS tall trenger vi for en gangs skyld ikke være først i mål. Men langt etter kan vi heller ikke være. Teoretisk skal det  bli tøft å matche rendyrkede regattamaskiner ILC 40, GP 42, IMX 38 og Mumm 36 i lite vind på Lørdag. På søndag derimot ser det stygt ut for storseilet vårt, med meldt vindstyrke på 15 KTS vind og 22,5 KTS i kastene. Da skal vi i tillegg få stooore problemer med de store cruiser/racerne som X-50, X-46, Swan 56 i tillegg til de nevnte rendyrkede regattamaskinene. Vel, dette er teori, la oss se hva vi kan få til i praksis. Vi er jo en gjeng som elsker å seile og konkurrere.  Tøffere startfelt enn dette kan jeg ikke huske å ha hatt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s