Nr 518 på rankinglisten !

Etter Jan Andreas og Morten sin eminente innsats i Nesodden høstcup, ligger jeg som skipper på plass nr 518 i shorthandedrankingen i Norge med 45 poeng! For å klatre vesentlig på rankingen må vi vel anta at det først og fremst må seiles shorthanded. Men det gjør vi altså ikke så mye av, så det blir vel så som så med plassen på rankingtabellen. En stor trøst og en like stor fjær i hatten er det imidlertid at vi begge dager slo Jan Petter Karlsen fra Fredrikstad som innehar 2 plassen på rankingen med sin Elan 410. Også i vårt første doublehanded sammen da gitt !
se listen

2 kommentarer om “Nr 518 på rankinglisten !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s