Sesongstart 11 april

sesongstart for teamet er onsdag 11 april. Da er det dags for gjenoppfrisking av gamle kunster. Betty Boop har i år nytt storseil fra Elvstrøm og sist sesong ny genoa 3 + en superlett spinnaker. Kombinert med «gamle» seil som genakker, medium spinnaker og en medium genoa 1 vil vi være godt rustet til denne sesongen. I løpet av nærmeste fremtid vil også båten bli tatt på land for å påføre det beste innen teflonbasert bunnstoff, International VC17.

Med veltrent mannskap, flere nye seil og det beste under vannlinjen, har vi ambisjoner om å hevde oss godt i år.

Følg med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s