Doublehanded i bundefjorden

12 plass i onsdagens regatta i Bundefjorden må vi si er bra. Med 20 deltagende båter i stor klasse og 12 plass med bare 2 mann ombord i mye vind viser styrke. Peter var med, men allerede før start fikk han kink i ryggen. Han forsøkte, men allerede på første legg ble han liggende igjen oppå genoavinsjen da vi slo, slik at hverken han eller seilet gjorde noe nytte for seg. Vi ble derfor enige om at det var best han tok seg ned i cabinen og forsøkte å slappe av og heller komme seg til hektene igjen. Mannen kunne jo såvidt bevege seg. Dermed ble det Jan Andreas og Morten som i praksis seilte doublehanded. Med vind opp mot 21 knop og en av de lengste banene i bundefjorden med passering 6,0,6,0,6, mål ble det mye å gjøre på 2 mann. Men med masse erfaring fra tidligere i år, klarte vi strabasene. Blade runner skal dog ikke seile fra oss på lens, men det gjorde de. Men når det er 2 mann, èn på roret og èn på skjøte og bras, ja da kan vi ikke forvente å seile like fort som de med fullt mannskap i 20 knops vind. Masse skryt til Jan Andreas for flott innsats. Nydelig å være alene i cockpit når du vet at alt foran genoavinsjene blir tatt hånd om 100 % bra. Morten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s