På pallen !

Siste regatta før sommerferien  i Bundefjorden ble avholdt i går 22 juni. Det var øyseilas, og regattaen var en av årets lengste og mest prestisjetunge i vårsemestret i Bundefjorden. På premieutdelingen måtte vi omtrent bære Eira i land, da hun tråkket over to ganger på fordekket i kampens hete. Vi trakk ihvertfall sesongens hittil lengste strå, og fikk vår første pallplassering i Bundefjorden, bare 37 sekunder bak Brodinas (Vrojlik 37) og i overkant av 3 minutter foran Andante (X332).  Flott avslutning på vårsesongen og dette beviser at vi har masse potensiale til å klare å komme helt til topps i hvilken som helst regatta. Høsten nå skal brukes til å sementere det vi nå kan om boathandling. Tiden er også snart inne for å begynne  å fokusere litt mer på seiltrim og vekttrim for å oppnå høyere toppfart og ikke minst akselerasjon. Taktik og navigasjon vil også bli kraftig prioritert fremover. Eira derimot kan belage seg på en lang sommer med restitusjon fra avrevne leddbånd i ankelen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s