Storseilet revnet

Desverre revnet storseilet i regatta nr 2 i Moss i helgen. Første regatta gikk ikke  veldig bra, men vi endte utrolig nok på en 4 plass allikevel. Det er vi selvsagt veldig fornøyd med. I 2dre regatta fikk vi en mye bedre start, og fikk slått oss ut i fri vind allerede etter ett minutt etter start. Vi passerte derfor toppmerke sammen med de store båtene i ORC . Vi fikk et timeglass i spinnakeren som vi brukte endel tid på å riste ut. Ved runding bunnmerke passerte vi sammen med Pakalolo, en Mumm 36. Veldig morsomt å matche disse opp halve banen før storseilet sa takk for seg.  Dermed var seilingen over for denne helgen i hvertfall. Kurt fikk plass ombord på en X-41 på søndag, mens Greg intok Ille moro. Leif Martin og Jarle Bjørn hadde også mulighet for å  hoppe ombord i andre båter, noe de ved neste anledning absolutt bør gjøre. Dette lærer vi mye av. Storseilet skal en tur til Tønsberg i morgen, og forhåpentligvis får de lappet det sammen slik at det holder ut sesongen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s