Klart for nesodden høstcup !

Jan Andreas og Morten starter i helgens Nesodden Høstcup i shorthanded klassen.
Det blir en utfordring å seile bare to mann og for Jan Andreas sitt vedkommende blir dette hans shorthanded debut. Men med hans erfaring og kunnskap om fordekk tror jeg vi skal klare å bite godt i fra oss. Men det kommer nok til å koke og vi skal ikke se bort fra at Jan Andreas virkelig får blod på tann når det gjelder seiling etter dette. Her blir det virkelig action og konkurransen fra motstanderene er enorm. Mange av de er ranket helt i Norgestoppen i både shorthanded og med fullt mannskap. Vi er derfor ydmyke og stiller forventningene deretter. Med 12 båter med blant annet 2 stk Elan 410, en Landmark 43, en x 50 + mange andre raske båter med tilhørende mannskap vil vi virkelig få passet påskrevet. Følg med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s