Fantastisk sesong

Sesongen er nå over, og oppsummeringen er følgende:
Overall seier i Ulabrandseilasen
1 seier i bundefjorden
2 plass i Øyseilasen
4 plass Skagen race. (2 plass i Lys Racing, kun slått av bronsevinner i ORC EM, Extreme)
Utrolig bra boathandling og boatspeed i Færderseilasen.
4 plass i doublehanded Nesodden høstcup. (Nr 1 av de store båtene)
Vi har denne sesongen fokusert på boathandling, og resultatene har vi sett blitt bedre. I svært mange tilfeller har vi tatt mange båtlengder ved rundinger eller seilskift hvor boathandlingen er avgjørende. Neste sesong vil vi fokusere på trim av vekt, rigg og seil. Sommeren har gitt oss en sånær optimal krysshøyde og fart i mye vind som mulig. Der er det ikke mange som følger oss. Vi har også i løpet av sommeren øket bra på i unnavind, især på legg med lens. I spinnakerlens slet vi tidligere med båtfart, men det gjør vi altså ikke lenger. Nå er det vel heller på kryss i lite og mellomvind vi sliter. Med vinterens seilteori, vi planlegger endel onsdager til dette, og et nytt storseil Elvstrøm Epex aramid vil vi nok helt sikkert til våren også matche disse forholdene. Tusen takk til alle for flott innsats denne sesongen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s