Sesongstart og nytt mannskap etterlyses

Vi trenger en erstatter etter Kurt som har hatt ryggoperasjon og må ta det rolig neste halvåret. Kurt hadde Genoaposisjonen, men en eventuell erstatter vil etter all sannsynlighet få en annen oppgave, avhengig av hvem det blir og erfaring etc. Alle ombord er pr i dag drevne på sine posisjoner, slik at vi kommer til å rokkere litt på båtoppsettet utover sesongen for optimal seiling og utvikling av seilerne personlig. Vi seiler ikke forstere enn hver og en enkeltes kompetanse, det betyr at vi legger stor vekt på personlig utvikling. Båten har pr i dag følgende oppsett fordelt på 8 mannskap. Det er altså mann/dame nr 8 vi ønsker å erstatte, uten at vi vet posisjon ennå.

Ror, fordekk, mast, luke, genoa, spinnaker, storseil, taktiker.

 Er du interessert eller kjenner noen som virkelig vil være med å seile i en seriøs og meget lærerik båt, ta kontakt med Morten på 40210011 snarest.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s