Svært gode prestasjoner over tid

Det store målet er at alle faste mannskap skal kunne utføre alle posisjoner ombord, og alle skal hele tiden være bevisst på målet, altså hvor vi skal og hvordan vi kommer dit. . I praksis pr i dag betyr det at alle faste mannskaper skal kunne overta en annens rolle til enhver tid. Dette resulterer i færre feil,  raskere gjenoppretting og bedre samhandling.  Selve grunnprinsippet i vår seilfilosofi er lagbygging. At vi skaper en felles forståelse om hvordan laget bygges og utvikles over tid.  Og at laget blir bedre ved å styrke individuelle ferdigheter og at den enkelte skal kunne utføre det de er best på. Samtidig skal man utvikle seg på andre posisjoner for på den måten styrke laget.  Vi har pr i dag 7 spesialister innen sine roller. Det er jeg stolt av.

Det beste er at denne filosofien nå begynner å gi utbetaling. Vi seiler jevnt over meget godt, gjør få feil, raskere recovery og presterer jevnt over bedre enn tidligere sesonger.  Dette gir selvtillit til den enkelte, og ikke minst i laget . Vi føler nå at vi kan hamle opp med de aller beste, noe vi også gjør.

En dårlig taktisk beslutning om ikke å følge Eureka vest i fjorden på onsdagens regatta gjorde at vi tapte ufattelige over 3 minutter på de siste noenoghundre meterne inn mot mål. Dermed måtte vi ta til takke med 5 plass (som er MEGET BRA) istedenfor å kjempe om førsteplassen mot AlCapone.

Skagen Race er neste…………………………….. Følg med !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s