Vi har en jobb å gjøre.

Hvorfor går ikke båten på kryss lenger ?

Etter å ha fått nytt storseil sliter vi med å finne fart og høyde på kryss. Det var nettopp her vår store force lå i fjor. Den gang slet vi på lens og gjorde det bra på kryss. Nå er det omvendt. Vi sliter på kryss, mens lense leggene går unna.

På onsdagens regatta i Bundefjorden hadde vi 50 % dårlige heisinger/berginger under kveldens pølsebaneseilas. Det var tilsammen 4 passeringer på toppmerke og tilsvarende på bunnmerke. Noen småjusteringer, hovedsaklig at vi må begynne litt tidligere med operasjonene gjorde susen, og ca 50 % av rundingene satt 100 % bra, og vi tok da kraftig innpå konkurrentene. Dårlige rundinger, men hovedsaklig bad perfomance på kryssen gjorde at vi igjen havnet bak. Vi gratulerer Zikk Zakk, med seieren og registrerer at også ble slått av Eureka, Farracuda og Brodinas med noen sekunder. At vi presterer en 5 plass i dette beitet, med dårlige rundinger og elending fart og høyde på kryssen lover godt når vi endelig finner ut av hvorfor. Greg; we`ve got work to do !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s