Nå går vi !!

Kryssfarten er funnet ! Mannskapet fortsetter å imponere. Dette er rett og slett fantastisk. Kun 1 minutt og 29 sekunder og vår gode venn og Norgesmester Ludvig Daae skilte oss fra totalseier i Bundefjorden onsdag 30 mai.  Vi begynner nå virkelig å få betalt for en langsiktig strategi om at alle skal være spesialister innen sitt felt og også ha fullstendig råderett på området.  Det er altså kun èn sjef, og det er vedkommende som har posisjonen.  At lære-evnen og viljen er høy viser seg klart når vi seiler hjem fra regatta. Vi lærer opp andre i våre egne posisjoner og utfordrer oss selv på nye oppgaver. . På denne måten vil vi som nevnt i tidligere innlegg ha spesialister innenfor hvert område som lærer opp andre for å erstatte seg selv. Derfor har teamet utviklet seg kraftig det siste året.  Slik det ble spilt på strenger i Bundefjorden i går viser at vi kan nå langt. For vi har MYE igjen å gå på.

Snart er det Færdern, men ført en onsdag til i Bundefjorden

 

PS. Resultatene viser at vi ligger som nr 3 sammenlagt hittil i sesongen

Etter vi la til kai fikk Jarle Bjørn oppdraget med å inspisere tricolor-lanterna i masten:Se flere bilder her!

2 kommentarer om “Nå går vi !!

 1. Niclas Fure

  Hei Morten og resten av Team Betty Boop.

  Bra seilt i går! Det er gøy å se at farten kommer. Håper vi får mange fine dueller videre i sesongen.

  Vil takke for hyggelig vaffelinvitasjon etter målgang i går. Hvis det passer for dere hadde det vært hyggelig å ta en vaffel, kaffe eller øl i Bunnefjorden etter målgang den 20. juni (Øyseilasen). Dette er siste regatta for vår del før ferien og da passer det med en liten sosial happening.

  Seilerhilsen fra Team Eureka, Niclas Fure

  1. Morten

   Hei Niclas,
   Tusen takk for det.
   Vi aksepterer selvsagt invitasjonen til hyggelig aftersail etter øyseilasen 20 juni.
   mvh
   Morten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s