Fantastiske resultater

Vi oppnår nå fantastiske resultater jevnt over på alle regattaer som ikke er «over night» seilaser. Boathandling er i særklasse og boat-trim er på gang. Vi mangler dog en dedikert taktiker som kan gi oss kurser og riktige valg ved vindskift etc.  Over night seilaser blir som enduroløp med motorsykkel kontra motocross eller som maraton kontra 800 meter i løping. Vi mangler utholdenhet og konsentrasjon over så lange regattaer. Men på «kortbane» seilaser gjør vi det for tiden meget godt, spesiellt når det blåser. I null vind er vi fremdeles meget dårlige. Båten skal derfor nå ORC måles og til høsten er det ORCi som gjelder.

Men nå skal vi først avklare cupen i Bundefjorden med siste seilas til onsdagen som er Øyseilasen.

Jeg gratulerer herved mannskapet med eminent seiling på ALLE posisjoner. Se bare på denne listen. http://idrett.speaker.no/Downloads/62872/docs/120613_overall_sammenlagt.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s