Alt å vinne i ORC NM til helgen

Se bare på denne listen.  Flying Scotsman, Ventelo Norsteam, Felicia IV, Gottix,   AlCapone, Drømmen, Brodinas, Half Evil, Magic, Fortitude, Wasabi, Ille Moro, Camilla,  Flash og Wolfpack er båter vi i Betty Boop racingteam må forsøke å hamle opp med. Dette er det hardeste vi noensinne har vært utsatt for. Her har vi ingenting å tape. Enhver plassering høyere enn nederst på listen må sies å være en seier. Det skal seiles 3 regattaer lørdag og 3 søndag, så dette blir en meget hektisk helg. Med base på Fjærholmen og seilas ute ved Færder fyr tegner dette til å bli årets høydepunkt. Vi har ihvertfall ALT å vinne og ingenting å tape.  Fantastisk hvor vi gleder oss !!!

http://seilmagasinet.no/?regatta=874&deltagerliste=1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s