3,2,4 og nr 2 sammenlagt

Det er status etter 3 bundefjord regattaer i høst. Det er Brodinas Vroljik 37  som er den store favoritten og «umulig» å slå. Ser ut som om de har våknet litt fra dvalen som inntok dem i våres. Nå seiler de ihvertfall MEGET  bra. Ser også ut som Eureka Elan 37 også igjen har funnet formen. Eureka er jo alltid farlig, noe de ettertrykkelig minnet oss på i går.  Nå presterer vi godt, om ikke 100 % så ihvertfall meget godt gjennomgående, med og uten «nøkkelpersoner» ombord.  Uten Greg ble det Eira som var storseilansvarlig og utførte jobben meget tilfredsstillende.  Jeg føler helt klart at vi mangler en taktiker. Med den sylskarpe konkurransen vi møter har vi ikke anledning til 2 sekunders uoppmerksomhet. Båten stopper helt opp, såvel på kryss som på lens hvis vi ikke har full konsentrasjon til enhver tid. Og å bruke fokus på å lete etter bøyer, konkurrenter, styrbordbåter og vindrosser bidrar ikke til å få fart i båten. En taktiker ville hatt full oversikt over dette og matet oss andre med informasjon. Det er dette vi trenger for å ta neste skritt. Det var tross alt GP 42 AlCapone som vant i går. Og det er disse vi må slå.

En annen ting. Jeg vurderer å av-pensjonere  1`ern igjen for å se hva vi kan prestere med den.

 

se denne listen : http://idrett.speaker.no/Downloads/62872/docs/120829_klassevis_sammenlagt.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s