Selvtilliten på plass

Nå er det tid for fantastiske Danmark. Starten går 8 mai, og i år er vi mye bedre forberedt enn tidligere. Med mye vind nå på vår parten og 2 herlige regattaer 1 mai er vi klare for Skagen Race. I Bundefjorden i går besviste vi for oss selv at dette går veien.  Etter endt seilas fikk vi se video av regattaen og kommentarer om rett og galt av Karl Otto Book fra Elvstrøm. Meget lærerik seanse.  Vi gjør mye rett og gjorde det bedre i siste halvdel av regattaen enn i første. Da plukket vi inn og begynte å gå i feltet. Det betyr at vi har det inne og må bare få dette ut, når det trengs. Jeg vil si at alle fungerer nå, og at det som gjelder nå er mengdetrening og justering av detaljer. Vi har akkurat begynt med å fokusere på trim, og i går fikk vi skikkelig utløp og betaling for dette.  Spesiellt på de 2 siste spinnaker leggene fikk vi opp farten. Noen gode tips fikk vi selvsagt i etterhånd av Book også.

Nå skal båten på land for understellebehandling, og det gir nok endel på farten det også. Vi har ikke hatt den oppe siden i fjor, så noe groe er det nok under der som bremser oss.

En ting er ihvertfall sikkert. I år er vi bedre forberedt enn noensinne, og nå skal vi gi gass. Jeg sier som Jose Muriniho, hvis vi vinner er det mannskapet sin skyld, hvis vi ikke vinner er det min skyld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s