Again and again……….

Fantsaktiske, superbe, excelente, eminente,  ja jeg klarer ikke å finne nok superlativer for et så fantastisk mannskap. Å vinne Skagen Race overall av alle båter med fullt mannskap nå forrige uke, for så å ta Line honour i Norges desidert råeste onsdagsregattafelt, ja da glipper jeg opp for ord.  Er det mulig ? Ille Moro, Lurifax, Eureka, Runabout, Brodinas, ja og ALLE de andre fantastisk gode seilere i Bundefjorden. De er bak, langt bak oss i Betty Boop.  Jeg sa det før sesongen, jeg har vel aldri hatt større selvtillit før en sesong enn nå. Og for å si det mildt, den har ikke blitt noe mindre av siste ukers hendelser.

På toppen av det hele var vi 2 mann short i dag. Med Jan Andreas i Spania og Greg i Tyrkia, viser resten av mannskapet en styrke og innsikt i seiling de fleste skippere ville gitt mye for å oppleve. Jeg er utrolig stolt over mannskapet. Jeg stoler 100 % på alle og enhver og ville ikke byttet ut NOEN av dem, uansett hvem som hadde banket på døren. De er VI som er Betty Boop. Alle 8, ingen andre.

Vennlig hilsen Morten Christensen, som har den store ære i få lov til å titulere seg som skipper for  denne gjengen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s