Selv på en dårlig dag

Oj, oj, oj, dette lover godt for resten av sesongen. Vi presterer og leverer gode resultater selv på dårlige dager. Dårlig start, feil genoa, feil spinnaker og endel nøling gjør ikke regattaen i dag optimal. Men tross dette viser vi styrke nok til å hente oss inn og etterhvert får vi opp dampen, nok til at vi var helt oppe i hekken til vår kjære venn ombord i Eureka. Som i dag tok seieren. Med oss ombord i Betty Boop på 2 plass deler vi nå lik poengsum med nevnte Eureka på sammenlagtlista for sesongen. Eureka med 1-3-1 og Betty Boop med 2-1-2, Begge altså med à poengsum, men Eureka leder med en seier mer enn oss.

Mest moro i dag var vår såkalte kiwi-drop, hvor vi går mot bunnmerke på styrbord hals med alle rettigheter og berger spinnakeren i jibben når vi runder merke. Utmerket kaller jeg denne manøveren. Her alene tok vi minst 40 meter på konkurrentene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s