Klare for NM, nå begynner alvoret.

I morgen tidlig er det underspyling som gjelder. Alle skjell og slim skal vekk slik at vi er klare for NM i ORCi i Tønsberg.

Vår «reset» button har virket og allerede nå etter et par/tre onsdager er vi bedre enn før. Lærekurven til gutta er enorm og nå er det morro å se hvor flinke de er og hvor reflekterte de er over egne og andres oppgaver.  Ikke minst fikk vi vist på gårsdagens onsdagsregatta at vi har tatt et ytterligere steg. Med 2 mann short og en tjuvstart som gjorde at vi måtte ta starten på nytt begynnte vi jakten på resten av feltet et par tre  minutter for sent. Men som vi ble enige om «it aint over til the fat lady sings» fikk vi erfare i går. Bortsett fra en liten planende Melges 24 var vi først i mål i klassen vår, slett ikke dårlig med tjuvstart med tilhørende ny start.

Men nå skal alt konses på NM. Alle har resatt tankene, Alle har lest seilingsbestemmelsene. Alle kan flaggene på startbåt, Alle kan pølsebane reglene. Alle kan sin posisjon. Alle er klare. De som ikke kan noe av dette eller ennå ikke er klare, passer på å være så godt forberedt det går an til kl 11.oo lørdag morgen i Tønsberg.

NÅ ER DET ALVOR !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s