Fantastisk sesong

Vi avslutter sesongen som vi startet. Med seier.  I opplagsregattaen så legger vi noen av Norges mest eminente seilere bak oss.  Vi kan se tilbake på en sesong med fantastisk vær og ikke mindre fantastiske resultater. Om det regner en dag vet vi at sola er bak skyene og det kommer godvær igjen. Akkurat som resultatene. Med overall seier i Skagen Race blant båter med fullt mannskap må vi få si at sola skinner. Om det ikke regnet så rant det ihvertfall noen dråper ned kinnet på taktikeren når hun oppdaget at vi hadde seilt forbi mållinjen i Hollenderen for over 2 timer siden, og på det tidspunktet hadde ingen i vår klasse ennå gått i mål. Men dette har vi lært, det kommer nye solskinnsdager. Det har vi bevist gang på gang i sommer.  Til sommeren venter godværet på oss igjen. Vi gleder oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s