Race ready !

Bjørn, Greg og Morten har tatt båten på land i dag og slipt den under med 180 våtslipepapir.  Det hjalp godt på farten, hele 6,0 knop på 2000 o/min har vi aldri hatt før, til sammenligning hadde vi 5,6 kts før vi tok på land. I tillegg har vi lettet båten for 200 kg dødvekt. Hadde skipperne på Ille Moro, Extreme, Brodinas, Runabout, Andante, Pakalolo og andre sett hva vi seiler rundt med på onsdagregattanene hadde de sannsynlig fått seg en god latter. Men nå er det meste tømt. Fra grill, dødmann, våtdrakter, jolleseil, årer fiskeutstyr, cocpitbord i teak, strømaggregat, sykler, , sprayhood og cockpitkalesje. Skal også tømme ut ca 150 liter med vann. Mannskap blir også nødt til denne gang å sette bagger etc på brygga i Son.

Bjørn og Greg i full slipejobb

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s