Nå er vi gode nok til å vinne Færdern !

Gårsdagens seier i Bundefjorden viser at vi nå definitivt er gode nok til å kunne ta Færderseilasen hjem til Skøyen.

Det er notert foreløpig feil tider på oss i går, men dette rettes av Bundefjordens seilforening. På tiden 51:51 (ikke 56:51) leder vi enda klarere vårserien i Bundefjorden. At våre to gode venner i Andante og Eureka har harde fighter seg i mellom og at Andante i går knep 2 plassen passer oss utmerket. Vi har ikke mer å gå på til disse eminente seilerne at vi trenger ethvert poeng forsprang vi kan få. Men uansett, vi vant i går igjen, og nå leder vi enda klarere.

At vi stadig slår AL capone, Air Force One, Brodinas, Ille Moro, Bilbo, Pakalolo, Lurifax, Andante, Eureka, Runabout, Zikk Zakk og alle andre i Bundefjorden viser at vi nå har store muligheter i Færdern i morgen. At vi vant Skagen Race overall av båter med fullt mannskap gjør ikke selvtilliten mindre.

Vi har èn utfordring til helgen. FOKUS. Hvis Greg passer storseilet, Andreas genoaen, Fish spinnakeren, Bjørn luka, Leif fordekket, Eira taktikk og navigasjon og jeg roret, ja da kan vi vinne.  Vi kommer definitivt til å savne Lars, men han må desverre jobbe.  Veldig synd for Lars, men enda mer synd for oss. Det blir en lang seilas i vanskelige passasjer hvor det kan komme overraskende lite, eller «mye» vind og strøm. Så alt kan skje. Men henger vi med ut til Filtvedt tror jeg det skal mye til for å holde seg foran oss. Jeg har dyp respekt for konkurrentene våre og vet hvor gode de er, så å uttale seg slik jeg gjør nå er «farlig». Men nå har vi muligheten til å gjøre det skikkelig bra i morgen, og det har jeg lyst til å annonsere på forhånd at vi kommer til å gjøre alt vi kan for å få til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s